STN EN 15777: 2010 (80 0819), Textílie. Skúšobná metóda pre ftaláty. - Huljaková, Kamila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15777: 2009