STN EN 15777: 2010 (80 0819), Textílie. Skúšobná metóda pre ftaláty. - Huljaková, Kamila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 18 Textil (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15777: 2009
Spracovateľ: Kamila Huljaková. Technická komisia: TK 18 Textil
Keywords: normy