STN EN 12215 + A1: 2010 (82 4004), Lakovne. Striekacie kabíny na nanášanie kvapalných organických náterových materiálov. Bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text). - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12215: 2004 + A1: 2009