STN EN 12215 + A1: 2010 (82 4004), Lakovne. Striekacie kabíny na nanášanie kvapalných organických náterových materiálov. Bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text). - Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12215: 2004 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 12215 z júla 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Michal Pivoňka.
Keywords: normy