STN EN ISO 14050: 2010 (83 9050), Environmentálne manažérstvo. Slovník. - Davidová, Viera; Borovská, Daša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 14050: 2009