STN EN ISO 14050: 2010 (83 9050), Environmentálne manažérstvo. Slovník. - Davidová, Viera; Borovská, Daša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 72 Environmentálne manažérstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 14050: 2009
Táto norma nahrádza STN ISO 14050 z júla 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Viera Davidová, Daša Borovská. Technická komisia: TK 72 Environmentálne manažérstvo
Keywords: normy