STN EN 13544-2 + A1: 2010 (85 2125), Respiračné terapeutické prístroje Časť 2 Hadice a spojky (Konsolidovaný text) - Zachar, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13544-2: 2002 + A1: 2009