STN EN 13544-2 + A1: 2010 (85 2125), Respiračné terapeutické prístroje Časť 2 Hadice a spojky (Konsolidovaný text) - Zachar, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13544-2: 2002 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 13544-2 z novembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Juraj Zachar. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Keywords: normy