STN EN 12521: 2010 (91 0512), Nábytok. Pevnosť, trvanlivosť a bezpečnosť. Požiadavky na bytové stoly. - Joščák, Pavol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12521: 2009