STN EN 12521: 2010 (91 0512), Nábytok. Pevnosť, trvanlivosť a bezpečnosť. Požiadavky na bytové stoly. - Joščák, Pavol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12521: 2009
Táto norma nahrádza STN P ENV 12521 z augusta 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavol Joščák. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Norma je nahradená normou STN EN 12521 z marca 2017 v celom rozsahu
Keywords: normy