STN ISO 13785-1: 2010 (92 0214), Skúšky reakcie vonkajších obkladov stien na oheň Časť 1 Skúška na vzorke stredných rozmerov - Smolka, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 13785-1: 2002