STN ISO 13785-1: 2010 (92 0214), Skúšky reakcie vonkajších obkladov stien na oheň Časť 1 Skúška na vzorke stredných rozmerov - Smolka, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarmi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 13785-1: 2002
Spracovateľ: Miroslav Smolka. Technická komsisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarmi
Keywords: normy