STN EN 13501-1 + A1: 2010 (92 0850), Klasifikácia požiarnych charakteristík stavebných výrobkov a prvkov stavieb Časť 1 Klasifikácia využívajúca údaje zo skúšok reakcie na oheň (Konsolidovaný text) - Rástocká, Anna; Rástocký, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13501-1: 2007 + A1: 2009