STN EN 13501-1 + A1: 2010 (92 0850), Klasifikácia požiarnych charakteristík stavebných výrobkov a prvkov stavieb Časť 1 Klasifikácia využívajúca údaje zo skúšok reakcie na oheň (Konsolidovaný text) - Rástocká, Anna; Rástocký, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13501-1: 2007 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 13501-1 zo septembra 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Anna Rástocká, Štefan Rástocký. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Dátum účinnosti opravy normy: december 2012
Norma je nahradená normou STN EN 13501-1 z novembra 2019 v celom rozsahu. Používať sa môže do 30. 9. 2020
Keywords: normy