STN EN 1846-2: 2010 (92 9301), Vozidlá hasičskej a záchrannej služby Časť 2 Všeobecné požiadavky. Bezpečnosť a výkon - Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1846-2: 2009