STN EN 1846-2: 2010 (92 9301), Vozidlá hasičskej a záchrannej služby Časť 2 Všeobecné požiadavky. Bezpečnosť a výkon - Gatial, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1846-2: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1846-2 + A3 z júla 2009 v celom rozsahu. STN EN 1846-2 + A3 z júla 2009 sa môže súbežne s touto normou používať do 31.2.2011
Spracovateľ: Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Norma je nahradená normou STN EN 1846-2 + A1 z októbra 2013 v celom rozsahu
Keywords: normy