STN EN 12864/A3: 2010 (06 1821), Nízkotlakové neprestaviteľné regulátory tlaku plynu s maximálnym výstupným tlakom do 200 mbar vrátane, s prietokom do 4 kg/h vrátane, určené pre bután, propán alebo ich zmesi s pridruženými zabezpečovacími zariadeniami. Zmena A3. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A3 STN EN 12864: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 12864: 2001/A3: 2009
Spracovateľ: Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo
Keywords: normy