STN EN 60947-5-1/A1: 2010 (35 4101), Nízkonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 5-1 Prístroje riadiacich obvodov a spínacie prvky. Elektromagnetické prístroje riadiacich obvodov. Zmena A1 - Čatlošová, Gabriela; Čarloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A1 STN EN 60947-5-1: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 60947-5-1: 2004/A1: 2009