STN EN 60947-5-1/A1: 2010 (35 4101), Nízkonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 5-1 Prístroje riadiacich obvodov a spínacie prvky. Elektromagnetické prístroje riadiacich obvodov. Zmena A1 - Čatlošová, Gabriela; Čarloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A1 STN EN 60947-5-1: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 60947-5-1: 2004/A1: 2009
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy