STN EN 136: 2001 (83 2210), Ochranné prostriedky dýchacích orgínov. Tvárové masky. Požiadavky, skúšanie, označovanie. - Janošťák, Vincent; Kostková, Viera (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 136: 1998 vrátane jej opravy AC: 1999 a je vydaná so súhlasom CEN, Brusel