STN EN 136: 2001 (83 2210), Ochranné prostriedky dýchacích orgínov. Tvárové masky. Požiadavky, skúšanie, označovanie. - Janošťák, Vincent; Kostková, Viera; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 136: 1998 vrátane jej opravy AC: 1999 a je vydaná so súhlasom CEN, Brusel
Táto norma nahrádza STN EN 136 (83 2210) z decembra 1997 a STN EN 136-10 (83 2216) z októbra 1997 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vincent Janošťák, Viera Kostková.
Dátum účinnosti opravy normy: február 2010
Keywords: normy