Spôsob výroby nafukovaného výrobku z materiálu z potravinárskeho škrobu, spôsob nafukovania tohto materiálu a zariadenie na jeho výrobu /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Malfait, Jacque L. (Inventor)
Korporatívny autor: The Quaker Oats Company (Chicago, IL, US) (Patent holder)
Médium: Patent
Jazyk:Slovak
English
Vydané: Banská Bystrica : Úrad priemyselného vlastníctva SR, 2009.
Témy:
Fyzický popis: 18 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01080nam a2200277 a 4500
001 000359347
003 SVKKK
005 20100302090315.0
008 100302s2009 xo f j #0|| 0#slo c
FMT
013 |a 1009-2000  |d 7.1.2002  |d 5.11.2009  |d 16.10.2009 
040 |a SVK  |b slo  |c SVK  |e AACR2 
041 1 # |a slo  |h eng 
044 |a xo  |c SK 
084 |a A23P 1/14  |2 MPT 
084 |a A23L 1/18  |2 MPT 
100 1 |a Malfait, Jacque L.  |4 inv 
245 1 0 |a Spôsob výroby nafukovaného výrobku z materiálu z potravinárskeho škrobu, spôsob nafukovania tohto materiálu a zariadenie na jeho výrobu /  |c Malfait Jacque L. 
260 # |a Banská Bystrica :  |b Úrad priemyselného vlastníctva SR,  |c 2009. 
300 |a 18 s. 
655 7 |a patenty  |2 SVKPH 
710 2 # |a The Quaker Oats Company (Chicago, IL, US)  |4 pth 
910 |a svkkk 
998 |a PA 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK41  |b SK41  |3 287 081  |6 2840  |q 20100302  |5 B182541  |8 20100302  |e  0000  |f 10  |s Vyradená  |h SCKHL  |t 00000000  |u 0000  |w 000359347  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k SK41  |a 287 081  |j 2840  |i B182541  |s Vyradená