STN ISO 8423: 2010 (01 0262), Preberacie plány postupným výberom pri kontrole meraním percenta nezhodných jednotiek (Známa smerodajná odchýlka). - Janiga, Ivan; Horníková, Adriana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 8423: 2008