STN ISO 8423: 2010 (01 0262), Preberacie plány postupným výberom pri kontrole meraním percenta nezhodných jednotiek (Známa smerodajná odchýlka). - Janiga, Ivan; Horníková, Adriana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 71 Aplikácia štatistických metód v riadení kvality (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 8423: 2008
Táto norma nahrádza STN ISO 8423 z augusta 1995 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Janiga, Adriana Horníková. Technická komisia: TK 71 Aplikácia štatistických metód v riadení kvality
Norma je zrušená od 1. 3. 2022
Keywords: normy