STN ISO 21747: 2010 (01 0275), Štatistické metódy. Výkonnosť procesu a štatistiky spôsobilosti pre meraný znak kvality. - Janiga, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 71 Aplikácie štatistických metód v riadení kvality (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 21747: 2006
Spracovateľ: Ivan Janiga. Technická komisia: TK 71 Aplikácie štatistických metód v riadení kvality
Norma je zrušená od 1. 3. 2022
Keywords: normy