(STN EN ISO 14819-6: 2010 (01 8548), Dopravné a cestovné informácie (TTI). Správy TTI sprostredkované kódovaním údajov o cestnej premávke Časť 6 Šifrovanie a podmienený prístup v rádiovom dátovom systéme. Kódovanie kanála dopravných správ ALBERT C (ISO 14819-6: 2006) - Tuška, Ján; Legíň, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 7 Pozemné komunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14819-6: 2006
Táto norma nahrádza anglickú verziu EN ISO 14819-6 z augusta 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Tuška, Milan Legíň. Technická komisia: TK 7 Pozemné komunikácie
Keywords: normy