STN EN 777-1: 2010 (06 0216), Závesné sálavé rúrové viachorákové systémy na plynné palivá určené na vykurovanie nebytových priestorov Časť 1 Systém D. Bezpečnosť - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 777-1: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 777-1 z júna 2009, ktorá od 1.6.2009 nahradila STN EN 777-1 z novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo
Keywords: normy