STN EN 777-2: 2010 (06 0216), Závesné sálavé rúrové viachorákové systémy na plynné palivá určené na vykurovanie nebytových priestorov Časť 2 Systém E. Bezpečnosť - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 777-2: 2009