STN EN 416-1: 2010 (06 0217), Závesné tmavé sálavé rúrové ohrievače s jedným horákom na plynné palivá na vykurovanie priestorov nebytových objektov Časť 1 Bezpečnosť - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 416-1: 2009