STN EN 419-1: 2010 (06 0218), Závesné žiarivé sálavé ohrievače na plynné palivá na vykurovanie nebytových priestorov Časť 1 Bezpečnosť - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 419-1: 2009