STN EN 419-1: 2010 (06 0218), Závesné žiarivé sálavé ohrievače na plynné palivá na vykurovanie nebytových priestorov Časť 1 Bezpečnosť - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 419-1: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 419-1 z júla 2009, ktorá od 1.6.2009 nahradila STN EN 419-1 z novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo
Keywords: normy