STN EN 60068-2-14: 2010 (34 5791), Skúšanie vplyvu prostredia Časť 2-14 Skúšky. Skúška N: Zmena teploty - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60068-2-14: 2009