STN EN 60068-2-14: 2010 (34 5791), Skúšanie vplyvu prostredia Časť 2-14 Skúšky. Skúška N: Zmena teploty - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60068-2-14: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 60068-2-14 z novembra 2002 a STN EN 60068-2-33 z augusta 2001 v celom rozsahu. STN EN 60068-2-14 z novembra 2002 a STN EN 60068-2-33 z augusta 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.7.2012
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy