STN EN 61112: 2010 (35 9733), Práce pod napätím. Elektroizolačné prikrývky. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 43 Elektroenergetika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61112: 2009
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 43 Elektroenergetika
Keywords: normy