STN EN 60745-1: 2010 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 1 Všeobecné požiadavky - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-1: 2009 vrátane EN 60745: 2009/Cor. Dec. 2009