STN EN 60745-1: 2010 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 1 Všeobecné požiadavky - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-1: 2009 vrátane EN 60745: 2009/Cor. Dec. 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60745-1 z októbra 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy