STN EN 61029-1: 2010 (36 1580), Bezpečnosť elektrického prenosného náradia Časť 1 Všeobecné požiadavky - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61029-1: 2009 vrátane EN 61029-1: 2009/Cor. Dec. 2009