STN EN 1807 + A1: 2010 (49 6104), Bezpečnosť drevárskych strojov. Pásové píly (Konsolidovaný text). - Kubaský, Juraj; Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1807: 1999 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1807 z januára 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Juraj Kubaský, Michal Pivoňka. Technická komisia: TK 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia
Norma je nahradená normou STN EN 1807-1 a STN EN 1807-2 zo septembra 2013 v celom rozsahu
Keywords: normy