STN EN 1870-5 + A1: 2010 (49 6130), Bezpečnosť drevárských strojov. Kotúčové píly Časť 5 Kombinované stolové kotúčové píly/spodné skracovacie kotúčové píly (Konsolidovaný text) - Javorek, Ľubomír; Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1870-5: 2002 + A1: 2009