STN EN 1870-5 + A1: 2010 (49 6130), Bezpečnosť drevárských strojov. Kotúčové píly Časť 5 Kombinované stolové kotúčové píly/spodné skracovacie kotúčové píly (Konsolidovaný text) - Javorek, Ľubomír; Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1870-5: 2002 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1870-5 z decembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľubomír Javorek, Michal Pivoňka. Technická komisia: TK 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia
Norma je nahradená normou STN EN 1870-5 + A2 z marca 2013 v celom rozsahu
Keywords: normy