STN EN 1870-6 + A1: 2010 (49 6130), Bezpečnosť drevárskych strojov. Kotúčové píly Časť 6 Kotúčové píly na palivové drevo a kombinované kotúčové píly na palivové drevo/stolové kotúčové píly s ručným vkladaním a odoberaním (Konsolidovaný text) - Javorek, Ľubomír; Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1870-6: 2002 + A1: 2009