STN EN 1870-8 + A1: 2010 (49 6130), Bezpečnosť drevárskych strojov. Kotúčové píly Časť 8 Jednokotúčové omietacie rozrezávacie píly so strojovo poháňanou píliacou jednotkou s ručným vkladaním a odoberaním (Konsolidovaný text) - Javorek, Ľubomír; Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1870-8: 2001 + A1: 2009