STN EN 1870-12 + A1: 2010 (49 6130), Bezpečnosť drevárskych strojov. Kotúčové píly Časť 12 Kotúčové píly na priečne rezanie s výkyvným ramenom (Konsolidovaný text) - Javorek, Ľubomír; Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1870-12: 2003 + A1: 2009