STN EN 1870-13 + A1: 2010 (49 6130), Bezpečnosť drevárskych strojov. Kotúčové píly Časť 13 Horizontálne formátovacie píly s prítlačnou traverzou (Konsolidovaný text) - Javorek, Ľubomír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1870-13: 2007 + A1: 2009