STN EN 1870-13 + A1: 2010 (49 6130), Bezpečnosť drevárskych strojov. Kotúčové píly Časť 13 Horizontálne formátovacie píly s prítlačnou traverzou (Konsolidovaný text) - Javorek, Ľubomír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1870-13: 2007 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1870-13 z júla 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľubomír Javorek. Technická komisia: TK 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia
Keywords: normy