STN EN 1870-15 + A1: 2010 (49 6130), Bezpečnosť drevárskych strojov. Kotúčové píly Časť 15 Viackotúčové píly na priečne rezanie so strojovým posuvom obrobku a s ručným vkladaním a odoberaním (Konsolidovaný text) - Javorek, Ľubomír; Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1870-15: 2004 + A1: 2009