STN EN 1870-15 + A1: 2010 (49 6130), Bezpečnosť drevárskych strojov. Kotúčové píly Časť 15 Viackotúčové píly na priečne rezanie so strojovým posuvom obrobku a s ručným vkladaním a odoberaním (Konsolidovaný text) - Javorek, Ľubomír; Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1870-15: 2004 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1870-15 z decembra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľubomír Javorek, Michal Pivoňka. Technická komisia: TK 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia
Norma je nahradená normou STN EN 1870-15 z apríla 2013 v celom rozsahu
Keywords: normy