STN EN 1870-16 + A1: 2010 (49 6130), Bezpečnosť drevárskych strojov. Kotúčové píly Časť 16 Obojstranné pokosové kotúčové píly na rezanie pod uhlom (Konsolidovaný text) - Javorek, Ľubomír; Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1870-16: 2005 + A1: 2009