STN EN 1870-17 + A2: 2010 (49 6130), Bezpečnosť drevárskych strojov. Kotúčové píly Časť 17 Ručné horizontálne kotúčové píly na priečne rezanie s jednou strojovou jednotkou (ručné radiálne ramenové píly) (Konsolidovaný text) - Javorek, Ľubomír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1870-17: 2007 + A2: 2009