STN EN 1870-17 + A2: 2010 (49 6130), Bezpečnosť drevárskych strojov. Kotúčové píly Časť 17 Ručné horizontálne kotúčové píly na priečne rezanie s jednou strojovou jednotkou (ručné radiálne ramenové píly) (Konsolidovaný text) - Javorek, Ľubomír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1870-17: 2007 + A2: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1870-17 z júna 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľubomír Javorek. Technická komisia: TK 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia
Keywords: normy